Jun 16, 2017

Shorts whislist


Hello everyone! Wassup?

Here I am with another whislist. Soon, I promise, there will be other posts on my blog again, and not just collaborations.

I was thinking how I need more shorts in my closet. And since I know that Zaful and Rosegal have the best jeans I am sure that the shorts are also great.
So I checked the shorts on their sites and I found a few that I like. Check them out:

Zdravo svima! Sta ima kod vas?

Evo mene opet sa jos jednom listom zelja. Obecavam da cu uskoro pisati drugacije postove, i to cim zavrsim sa ovim saradnjama.

Razmisljala sam o tome kako mi stvarno fale neki sortcevi za leto u ormaru. I posto znam da Zaful i Rosegal imaju najbolje farmerke, sigurna sam da su im i sortcevi sjajni.
Bacila sam pogled na odeljak sa sortcevima na njihovim strancama i nasal nekoliko koji mi se bas dopadaju. Evo i njih:

1.  First one is from Rosegal. It's really casual and cool. The most important thing is that it's not expensive it only costs $14.23. It is made of cotton blends and Denim and I am sure that it has great quality. You can easily combine it with some cool Converse sneakers or gladiator sandals.

Prvi sortc je sa Rosegala i izgleda jako kul i prijatno. Najbitnije je to sto uopste nije skup i kosta svega $14.23. Napravljen je od pamuka i Denim materijala i sigurna sam da je kvalitetan. Mozete ga lagano kombinovati sa nekim kul starkama ili gladijator sandalama.


Link: HERE

2. The second one is from Zaful and it's a bit longer then the first one. Like the first one. it's made of Denim and it's also ripped. It's on sale now and before that his price was $35. So ladies hurry up if you want to get it only for $17.

Drugi sortc je sa Zafula i malo je duzi od prvog. Mada kao i prvi napravljen je od Denim materijala i takodje je pocepan. Trenutno je na rasprodaji, a pre je kostao $35. Tako da drage dame pozurite ukoliko zelite da ga kupite za samo sedamnaest dolara.


Link: HERE

3. The last one is also from Rosegal. I think that this one I like the least of all three but I still like it more than the other ones from Rosegal. It it also ripped and has those threads that hang down which look soooo cool. And also I think that it's a bit longer in the back then in the front.

Poslednji je takodje sa Rosegala. Mislim da mi se ovaj najmanje dopada iz moje liste zelja, ali pak dopada mi se vise od ostalih sa Rosegala. Takodje je pocepan i ima neke koncice koji vise niz nogu sto je kuuull. Mislim i da je malo duzi nazad nego napred.



Link; HERE

Thank you for reading!
Hvala na citanju!

7 comments:

  1. Anonymous16/6/17 17:56

    Šorcevi ili šortsevi su jako lepi. Pogotovo mi se sviđa prvi sa Rosegala.

    Goodbye Spring - We Heart It #2 | laAdda​​​

    ReplyDelete
  2. Predivan izbor. I ja šmekam ovaj prvi šorc. Stvarno je predivan.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  3. Love those shorts!
    http://sepatuholig.blogspot.com
    instagram.com/grace_njio @grace_njio

    ReplyDelete