Jun 20, 2017

Black backpack set

Hello everyone!
Scool is finaly over YAAAAAAAAY! We are finally saying goodbye to the spring and we are welcoming that summer.

I am again here with another review 😞 I know that I'm boring ok.
This time I ordered a lot of bags from Zaful. Seriously I ordered 5 bags and one pair of sunglasses.
I ordered a bag for my mom with which it also comes a small makeup bag. And it's pretty cute.
And for myself I ordered one backpack that comes with two bags in a package.



Zdravo svima! Pa skola je konacno zavrsena JEEEEEEEEEEEEEEEE! Slobodno mozemo da kazemo dovidjenja prolecu i konacno mozemo da docekamo leto.

Opet sam ovde sa jos jednim review postom 😨 Znam da sam dosadna ok.
Ovog sam puta porucila bas puno torbi sa Zafula. Ozbiljno, narucila sam 5 torbe i jedan par naocara.
Jedna je torba za moju mamu uz koju dolazi i mali neseser. Torba je dosta lepa.
A za sebe narucila sam jedan ranac uz koji dolaze dve manje torbice.

The backpack is ery good. It's made of PU leather (like all the bags I ordered) and  it's soft, but has a very good quality. I wore this backpack a few times to school and I am not afraid that it will crack in some place because my books are really heavy and if it carried my heavy books, it'll carry anything.

The other two bags that came with the backpack are very practical too. One of them could be a vanity case and in the other one you can put a phone or a wallet.



Ranac je jako dobar. Napravljen je od lazne koze (kao i sve ostale torbe iz mog paketa) i dosta je mekan, ali i kvalitetan. Nosila sam ovaj ranac vec nekoliko puta u skolu i ne plasim se da ce se pocepati jer ako je izdrzao moje teske knjige izdrzace sve.

Ostale dve torbice koje su stigle uz moj ranac su prakticne takodje. Jedna od njih je neseser a drugu mozete koristiti svakodnevno za nosenje novca ili telefona.



Link: HERE

The bag for my mom is red. It is also made of PU leather and it's a little rougher that my backpack. She loves the bag. The only problem is that there is no zipper on the bag you only close it with a button. But that can be solved with a few vanity cases in which you can put all of your things. The bag already has one.



Torba za moju mamu je crvene boje. Takodje je napravljena od lazne koze mada je ovaj malo kruci nego kod mog ranca. Obozava ovu torbu. Jedini mali problem je to sto ne postoji rajsfeslus kojim zatvarate veliku pregradu na torbi, vec jedno dugmence. Mada to se moze resiti sa samo par nesesera u kojima cete staviti sve vase stvari. Uz ovu torbu vec dolazi jedan neseser.

Link: HERE

I am really satisfied with all of these bags. And I can for sure recommend you to buy bags from Zaful because they are really good.

Dosta sam zadovoljna ovim torbama. I sa sigunoscu vam preporucujem da kupujete torbe sa Zafula jer su stvarno dobre.


The sunglasses I ordered for myself. But they are huge so I gave them to my dear friend. She adores them, and she doesn't keep her hands off them. They have a little cat frame so they look pretty cool.





Sto se naocara tice, njih sam porucila za sebe. Ali su ogromne, te sam ih dala drugarici. Obozava ih i ne skida ih. Ram im je "mackast" pa izgledaju dosta kul.

Link: HERE

Thank you guys for reading!
Hvala na citanju!

10 comments:

  1. Torbe deluju jako kvalitetno. Više mi se sviđaju crvene torbe nego crne. :D Naočare mi se takođe jako sviđaju. ♥

    Misseslandy

    ReplyDelete
  2. Anonymous21/6/17 22:35

    Torbe su jako lepe, a mogu primetiti i kvalitetne. Što se tile naočara, mnogo volim taj oblik ali ne verujem da bih ih nosila ako su prevelike jer ne volim takve jer mi uopšte ne stoje.

    Moviemania: The Notebook | laAdda

    ReplyDelete
  3. Divne stvari si poručila, ovaj prvi ruksak mi se mnogo dopada *o*

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete
  4. Hahah, ja sam mislila da sam jedina ovisnica o torbama :D Pa i tebi je pošlo za rukom da kupiš 5 torbi :D. Moram priznati da su predivne, ali crvena me oduševila.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
  5. I like your choice! Great things! :)

    Do you want to follow each other on gfc? Let me know on my blog and I'll follow you back. ♥

    ↣ My blog "Demilla". Welcome! ↢

    ReplyDelete