Aug 8, 2017

New items from Rosegal

Hello everyone.

Just to mention in the beggining of this post that I will be posting a several review posts all at once. It's because I'm on a tight schedule here and I need to finish these collaborations ASAP. So yeah, there's your explanation.  And also I can't wait to finish all of these posts so I can finally, again start writing those more original posts.

In this post I will be reviewing items that I got from my favorite online shopping site and that's Rosegal. 
I ordered a set of earrings, a dragon shaped earring and a wrist watch.

Zdravo svima.

Samo da napomenem na pocetku posta da cu objavljivati vise review postova od jednom  jer sam u uskom rasporedu i moram da zavrsim sto pre sa svim review postovima. Tako da da, eto razloga. Takodje, jedva cekam da zavrsim sa svim ovim review postovima i da konacno pocnem da pisem one originalnije postove.

Nego, u ovom postu cu vam recenzirati stvari koje sam dobila sa svog omiljenog online shopping sajta, a to je Rosegal.
Narucila sam set mindjusa, mindjusu u obliku zmaja i rucni sat.

I will start from the watch. I ordered the same one for my friend and I reviewed it in one of my previous posts. It's a really cool watch which in the background has an airplane and a world map. You can choose the belt color and I've chosen the pink one. Also the watch was very well protected in the package.



Pocecu od sata. Narucila sam isti i za svoju drugaricu i vec ga recenzirala u nekom od mojih proslih postova. Sat je stvarno kul koji u pozadini ima avion i mapu sveta. Mozete birati boju kaisa, a ja sam izabrala roze. Takodje sat je meni stigao zasticen od svih vrsti ostecenja.

Link: HERE 

The next item is this earring set.  It contains 9 pairs of earrings which are placed in this piece of plastic from the smallest to the largest pairs.
My personal favorite are the medium ringestone ones. And I guess that I will be wearing all the pairs in different occasions.



Sledeca stvar je ovaj set mindjusa koji sadrzi devet pari mindjusa porednjanih od najmanjeg do najveceg para.
Moji omiljeni par je srednje velicine sa cirkonima. Ali pretpostavljam da cu nositi sve minjuse u razlicitim prilikama.

Link: HERE

And the last item is this single dragon shaped earring which is to small for me and I sadly had to give it away. I ordered this one because of Game of Thrones. And if you watch the show you'll know that there are dragons (SPOILERS) As I wrote many times, I am a huge GOT fan. Like really huge.
And with the hard heart I gave the earring away.

But the earring was great, except the size. The material was nice and light.

I poslednja stvar je ova jedna minjusa u obliku zmaja koja je premala za mene i koju sam na zalost morala da dam nekome. Narucila sam ovo zbog Igre Prestola.I ako gledate ovu seriju znate da u njoj ima zmajeva (SPOILERS) Kako sam ovo pomenula vise puta, da sam fan GOT-a i to ogroman, teskog srca sam je poklonila.

U sustini, mindjusa je bila super, osim velicine . Materijal je bio lep i lagan.

Link: HERE

And that is all about it in this post. Make sure to check out Rosegal"s cross back dress summer 2017 Promotion  where you will find many dresses for a low price. And also use this discount coupon while shopping to get 10% off RosegalChen 

I to bi bilo to za ovaj post. Pogledajte na Rosegalu promociju crnih haljina gde cete naci mnogo istih po veoma niskoj ceni. I takodje imam za vas jedan kupon za popust od 10% iskoristite RosegalChen.
Hvala na citanju.

 

15 comments:

  1. Rosegal zaista uvek ima najbolje stvari! Ti si napravila pravi izbor, odabrajuci ove stvari! Jako mi se dopadaju, posebno mindjuse, jer imam veliki broj 'rupica' i jedan ovakav set cu definitivno i sama narucit. Odlicna recenzija draga.

    Visit me, Maleficent

    ReplyDelete
  2. Draga moja, nikako nisam antiprotivna kada je ova vrsta postova u pitanju. Zaista uživam u ovakvim postovima jer u njima pronađem ono što mi odgovara, kao i kritike i sugestije za pojedine sajtove. Kada je Rosegal u pitanju čitala sam samo pozitivne kritike, no nisam imala priliku da se i sama uvjerim u to.
    Tvoj izbor je fenomenala, a satić me oduševio.
    Želim ti lijep dan!

    ReplyDelete
  3. Kako mi se dopadaju stvari. Najviše mi se dopala zadnja minđuša. Veliki sam fan istih i vjerujem da svakome super stoji. Mnogo mi je žao što tebi ne odgovara. ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  4. that watch is stunning! i really want one of thoese ^^

    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    ReplyDelete
  5. Odlična recenzija i celoukupan post mi se mnogo dopao :) <3 <3 Tvoj izbor mi je predivan, mada je sat ostavio najveći utisak na mene, predivan je zaista, slike su prelepe <3 <3 <3


    Boomy's Place

    ReplyDelete
  6. Anonymous9/8/17 10:40

    Prelepe mindjusice, jako mi se dopadaju ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Draga, divne stvarčice si poručila! Minđuše su mi predivne!
    Milica's diary

    ReplyDelete
  8. Predivne stvari. Posebno mi se dopada sat, baš je unikatan, što se tiče naušnica imam slične i mnogo se dobro kombinuju :D

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete